Välkommen alla barn 3-10 år till Årstidarnas barnpassning!

I sagan om Årstidarnas lekrum berättas hur de fyra Årstidarna hittade sitt hem i Mall of Scandinavia, flyttade ihop för att lära sig att komma överens och samarbeta och respektera varandras olikheter. I anslutning till lekrummet finns ”Årstidarnas glänta”, där alla barn 3-10 år välkomnas för att leka under uppsikt av vår fantastiska personal. Konceptet kring Årstidarna följer med in i barnpassningens aktiviteter; här handlar alla aktiviteter om årstiderna, Skandinaviens natur och om samarbete och vänskap! Det är lärorikt, och roligt.

Vi strävar efter att ge ditt barn en upplevelse (inte bara barnvakt!) och följer därför ett schema för passet, som innehåller sångsamling, pyssel, ledarledda lekar, sagostund. Men här sker allt på ditt barns villkor, och det går alldeles utmärkt att leka fritt med leksakerna, klä ut sig, eller bara vara!


årstidarnas barnpassning årstidarnas barnpassningFå gratis barnpassning med vårt öppningserbjudande!

Passa på att ta del av vårt öppningserbjudande - tjänsten är kostnadsfri för alla!
Barnpassningen förbokas endast via webben eller appen.


Öppettider

Söndagar 12.30-17.00 (Extra dagar på lovhelger kan tillkomma)

Tider:

12.30-13.50
14.00-15.20
15.30-16.50
Information

Åldersgräns: 3-10 år
Kostnad: Gratis med vårt öppningserbjudande (ord. pris 79kr)
Passets längd: 1 timme 20 min
Erbjudande: Tryck här för att boka


Tänk på:

• Ett pass per dag som är 1 timme 20 min långt. För barnens skull, vänligen respektera er angivna tid för utcheckning, nästa pass startar omedelbart efter.

• För ditt barns trygghet är det viktigt att du finns tillgänglig på Mall of Scandinavia under barnets besök hos oss, så vänligen håll koll på mobilen samt var uppmärksam på utrop i varuhuset.

• Här vill vi hålla oss och de barn vi tar hand om friska, vänligen respektera detta och lämna aldrig ett hängigt, hostigt eller på annat sätt smittsamt barn hos oss. Välkommen tillbaka en annan gång! Tack för förståelsen.

årstidarnas barnpassning • Av säkerhetsskäl lämnar vi endast ut barnet till den person som legitimerade sig vid incheckningen.

• Vid eventuell utrymning av varuhuset för vi era barn i säkerhet. Vår uppsamlingsplats är receptionen på Quality Hotel Friends.

Vid frågor, kontakta receptionen: info@mallofscandinavia.se | 08-4000 8000

Vi ser fram emot att ge ditt barn en upplevelse!

HÄR KAN DU LÄSA MER OM ÅRSTIDARNA

årstidarnas event årstidarnas lekrum