Lördag & söndag kl. 12.30 - 17.00

 

BarnpassningVälkomna på barnpassning varje lördag och söndag kl 12.30 - 17.00.

Vi strävar efter att ge ditt barn en upplevelse (inte bara barnvakt) och följer därför ett schema för passet, som innehåller sångsamling, pyssel, ledarledda lekar och sagostund. Men här sker allt på ditt barns villkor, och det går alldeles utmärkt att leka fritt med leksakerna, klä ut sig eller bara vara!

Boka på mallofscandinavia.se/barnpassning eller i vår app.

  


Varannan fredag kl 17-19

 

LivebandIvan & Karolina är en duo som spelar allt från stämningsfulla kända popballader och radiohits till rock och blues.

Du får höra välkända klassiker och moderna hits i akustisk tappning med stämsång ackompanjerat av gitarr och piano. Med Karolinas bakrund inom pop, musikal och jazz blandat med Ivans bakrund inom hårdrocken så skapar dom tillsammans en bred och spännande mix.

  


Varannan fredag kl 17-19

 

Live-musik i Dining PlazaLyssna på live-musik i Dining Plaza på Plan 1 på fredagar kl 17-19, precis lagom till fredags-AW:n!

CATHA & LINNÉO gästar, en modern pop/soul-duo bestående av en gitarr och två röster.

Med ett akustiskt sound och nya arrangemang framför de en blandad cover-repertoar med pop/soullåtar av både finstämd och svängig karaktär.

 


 

Nu - 31 oktober

 

Glass från Ben & Jerry's

Ta en paus i shoppingturen med en svalkande glass! Ben & Jerry's glassbus står parkerad på Dining Plaza plan 1 t.o.m. 31 oktober.