Måndag 5 december – 18 december
Lenovo Pop-Up store

Kom till vår Lenovo Pop-Up store i Mall Of Scandinavia och testa vår fantastiska YogaBook! Vi är på plats mellan den 5 och 18 december. Du kommer att kunna rita dina egna julkort och skriva ut dem på plats. Vi kommer även att ha några illustratörer på plats för dig som vill få ett julkort illustrerat av dig själv.
Du kommer kunna vinna en YogaBook till värde av 6.000 kronor! Bli illustrerad och lägg upp bilden på sociala medier med taggen #LenovoYoga och skriv vem du vill skicka ditt julkort till och varför.

Lycka till! God Jul!

Onsdag 30 november – 21 december
Julshow hos O'Learys

O'Learys Mall of Scandinavia presenterar nu årets julshow! Få chansen att uppleva Tommy Nilsson på nära håll och ta del av Stockholms största buffé! Det blir en oförglömlig kväll med god mat och stämningsfull underhållning. Boka redan nu på ticketmaster.se!

Läs mer om julshowen här >>

Söndag 18 december
Julpyssel i Årstidarnas lekrum

Julstämningen kommer vara på topp i Årstidarnas lekrum den 18 december! Alla får göra sina egendesignade julgransdekorationer till tonerna av mysig julmusik. Kom in och pyssla och gör något fint att hänga i granen!

Tid: kl. 10:00 – 16:00

Läs mer om Årstidarnas lekrum >>

Söndag 20 november – 1 januari
Se när det snöar i Mall of Scandinavia

Klockan 12 söndagen den 20 november invigs Mall of Scandinavias julbelysning. Upplev en magisk vintervärld vid vår isbelagda fontän på Water Plaza. Varje heltimma mellan kl. 12-20 kan du se det snöa i Mall of Scandinavia!