Torsdag 27 april

Big smile event hos Cubus

Nu är det återigen dags för Big Smile hos Cubus! -30% på alla kläder hela dagen och extraöppet från klockan 8.00. Välkomna in!

Onsdag 26 april

Prova på bachata

Testa på den latinamerikanska dansen Bachata kl.19:00 på Dining Plaza plan 1 nu på onsdag! Det blir både show och lektion av Håkan och Annie som tävlar och ger kurser i Bachata Sensual. För mer information om vilka Håkan och Annie är, besök deras sida här. Varmt välkommen!

29 april – 7 maj

LEGO© Tour till Mall of Scandinavia

Var med när LEGO© Tour besöker Mall of Scandinavia! Släpp loss kreativiteten med över 400 000 bitar LEGO i någon av LEGO Tours fem stationer: LEGO City, LEGO Friends, LEGO Starwars, LEGO Batman och LEGO Duplo.

Dessutom bjuds det på massor av erbjudanden och en tävling där du har chansen att vinna en övernattning på hotell och ett presentkort!

Läs mer här


Lördag 29 april

Var med och fira in våren

Den 29 april kl. 13:00 firar Mall of Scandinavia vårens ankomst med körsång och korvbjudning på Stjärntorget. Varmt välkomna!

Söndag 30 april

Vårpyssel för alla barn!

Lär dig att tillverka ätbara vårblommor med Årstidarna på Dining Plaza plan 1. Dansa och sjung med oss 1 gång/h med start kl. 10.00. Tack till vår samarbetspartner Balders Bröd. Varmt välkomna!